文献
J-GLOBAL ID:200902240323625088
整理番号:05A1012844
ヨーグルト及び凍結乾燥ヨーグルト中のプロバイオティクス微生物の生存に及ぼす凍結防止剤,プレバイオティクス及びマイクロカプセル化の影響
Effect of cryoprotectants, prebiotics and microencapsulation on survival of probiotic organisms in yoghurt and freeze-dried yoghurt
著者 (3件):
CAPELA P.
(School of Molecular Sciences, Victoria Univ., Werribee Campus, P.O. Box 14428, Melbourne City Mail Centre, Vic. 8001 ...)
,
HAY T.k.c.
(DSTO-Scottsdale, Defence Nutrition, Tasmania, P.O. Box 147, Scottsdale, Tasmania 7260, AUS)
,
SHAH N.p.
(School of Molecular Sciences, Victoria Univ., Werribee Campus, P.O. Box 14428, Melbourne City Mail Centre, Vic. 8001 ...)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
39
号:
2
ページ:
203-211
発行年:
2006年03月
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)