文献
J-GLOBAL ID:200902240648322693
整理番号:07A0777824
黒色麹菌MIUG16により産生されたペクチン分解混合物中の新規な生化学的性質を有する酵素
Enzymes with new biochemical properties in the pectinolytic complex produced by Aspergillus niger MIUG 16
著者 (5件):
DINU Diana
(Dep. of Biochemistry, Fac. of Biology, Univ. of Bucharest, 91-95 Splaiul Independentei, Bucharest 050095, ROM)
,
NECHIFOR Marina Tamara
(Dep. of Animal Biology, Fac. of Biology, Univ. of Bucharest, 91-95 Splaiul Independentei, Bucharest 050095, ROM)
,
STOIAN Gheorghe
(Dep. of Biochemistry, Fac. of Biology, Univ. of Bucharest, 91-95 Splaiul Independentei, Bucharest 050095, ROM)
,
COSTACHE Marieta
(Dep. of Biochemistry, Fac. of Biology, Univ. of Bucharest, 91-95 Splaiul Independentei, Bucharest 050095, ROM)
,
DINISCHIOTU Anca
(Dep. of Biochemistry, Fac. of Biology, Univ. of Bucharest, 91-95 Splaiul Independentei, Bucharest 050095, ROM)
資料名:
Journal of Biotechnology
(Journal of Biotechnology)
巻:
131
号:
2
ページ:
128-137
発行年:
2007年08月31日
JST資料番号:
A0456C
ISSN:
0168-1656
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)