文献
J-GLOBAL ID:200902240833029579
整理番号:09A0736372
和食と19年間の死亡率:「老人の非伝染性疾患とその傾向に対する全国総合プロジェクト前向き調査」,1980年
A Japanese diet and 19-year mortality: National Integrated Project for Prospective Observation of Non-Communicable Diseases and its Trends in the Aged, 1980
著者 (10件):
NAKAMURA Yasuyuki
(Kyoto Women’s Univ., Kyoto, JPN)
,
NAKAMURA Yasuyuki
(Shiga Univ. Medical Sci., Shiga, JPN)
,
UESHIMA Hirotsugu
(Shiga Univ. Medical Sci., Shiga, JPN)
,
OKAMURA Tomonori
(Shiga Univ. Medical Sci., Shiga, JPN)
,
KADOWAKI Takashi
(Shiga Univ. Medical Sci., Shiga, JPN)
,
HAYAKAWA Takehito
(Fukushima Medical Univ., Fukushima, JPN)
,
KITA Yoshikuni
(Shiga Univ. Medical Sci., Shiga, JPN)
,
ABBOTT Robert D.
(Shiga Univ. Medical Sci., Shiga, JPN)
,
ABBOTT Robert D.
(Univ. Virginia School of Medicine, VA, USA)
,
OKAYAMA Akira
(National Cardiovascular Center, Suita City, JPN)
資料名:
British Journal of Nutrition
(British Journal of Nutrition)
巻:
101
号:
11
ページ:
1696-1705
発行年:
2009年06月14日
JST資料番号:
B0336A
ISSN:
0007-1145
CODEN:
BJNUA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)