文献
J-GLOBAL ID:200902241354646063
整理番号:06A0143512
伝統的及び分子的技術を用いる乳製品に関係する酵母の同定
Identification of yeasts associated with milk products using traditional and molecular techniques
著者 (5件):
LOPANDIC K.
(Univ. of Natural Resources and Applied Life Sciences, Inst. of Applied Microbiology, Muthgasse 18, A-1190 Vienna, AUT)
,
ZELGER S.
(MDS Pharma Services, Unterdorfstrasse 21, CH-8602 Wangen, CHE)
,
BANSZKY L.k.
(Budapest Univ. of Economic Sciences and Public Administration, Somloi ut 14/16, H-1118 Budapest, HUN)
,
ELISKASES-LECHNER F.
(Bundesanstalt fuer Alpenlaendische Milchwirtschaft, 6200 Rotholz, AUT)
,
PRILLINGER H.
(Univ. of Natural Resources and Applied Life Sciences, Inst. of Applied Microbiology, Muthgasse 18, A-1190 Vienna, AUT)
資料名:
Food Microbiology
(Food Microbiology)
巻:
23
号:
4
ページ:
341-350
発行年:
2006年06月
JST資料番号:
A0012B
ISSN:
0740-0020
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)