文献
J-GLOBAL ID:200902241871833108
整理番号:06A0787377
広く選択したフィジー果物,野菜及び他の容易に入手できる食品の植物化学フラボノール,カロチノイド及び酸化防止性
Phytochemical flavonols, carotenoids and the antioxidant properties of a wide selection of Fijian fruit, vegetables and other readily available foods
著者 (6件):
LAKO Jimaima
(Asia Pacific Health and Nutrition Centre, Monash Asia Inst., Building 11A, Monash Univ., Vic. 3800, AUS)
,
TRENERRY V. Craige
(PIRVic DPI-Werribee, 621 Sneydes Road, Werribee, Vic. 3030, AUS)
,
WAHLQVIST Mark
(Asia Pacific Health and Nutrition Centre, Monash Asia Inst., Building 11A, Monash Univ., Vic. 3800, AUS)
,
WATTANAPENPAIBOON Naiyana
(Asia Pacific Health and Nutrition Centre, Monash Asia Inst., Building 11A, Monash Univ., Vic. 3800, AUS)
,
SOTHEESWARAN Subramanium
(Chemistry Dep., The Univ. of the South Pacific, Fiji)
,
PREMIER Robert
(PIRVic DPI-Knoxfield, 621 Burwood Highway, Knoxfield, 3152 Vic., AUS)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
101
号:
4
ページ:
1727-1741
発行年:
2007年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)