文献
J-GLOBAL ID:200902241907825328
整理番号:05A0629256
日本の緑茶(煎茶)中での4-メルカプト-4-メチル-2-ペンタノン生成への加工条件と収穫時期の影響
Influence of Manufacturing Conditions and Crop Season on the Formation of 4-Mercapto-4-methyl-2-pentanone in Japanese Green Tea (Sen-cha)
著者 (3件):
KUMAZAWA Kenji
(Ogawa & Co., Ltd., Chiba, JPN)
,
KUBOTA Kikue
(Ochanomizu Univ., Tokyo, JPN)
,
MASUDA Hideki
(Ogawa & Co., Ltd., Chiba, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
53
号:
13
ページ:
5390-5396
発行年:
2005年06月29日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)