文献
J-GLOBAL ID:200902242173349390
整理番号:08A0477901
嗜好に及ぼすフナズシ(フナ;Cyprinus auratusを発酵させた寿司)の遊離アミノ酸,核酸化合物および揮発性成分の影響
The effects of free amino acids, nucleic compounds, and volatile constituents of funazushi (fermented sushi of crucian carp (Cyprinus auratus)) on preference
著者 (3件):
KUBO Kaori M
(Shiga Univ., Shiga, JPN)
,
OGAWAZ Yukari
(Shiga Univ., Shiga, JPN)
,
HORIKOSHI Masako
(Shiga Univ., Shiga, JPN)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
88
号:
7
ページ:
1259-1265
発行年:
2008年05月
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)