文献
J-GLOBAL ID:200902242282857320
整理番号:07A0824371
インゲンマメ(Phaseolus vulgaris L.)のこく味へのキー物質としてのγ-グルタミルペプチドの分子及び官能特性
Molecular and Sensory Characterization of γ-Glutamyl Peptides as Key Contributors to the Kokumi Taste of Edible Beans (Phaseolus vulgaris L.)
著者 (3件):
DUNKEL Andreas
(Univ. Muenster, Muenster, DEU)
,
KOESTER Jessica
(Univ. Muenster, Muenster, DEU)
,
HOFMANN Thomas
(Technische Univ. Muenchen, Freising-Weihenstephan, DEU)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
55
号:
16
ページ:
6712-6719
発行年:
2007年08月08日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)