文献
J-GLOBAL ID:200902242754081770
整理番号:06A0541653
モデル生地-発酵の初期における商業的パン酵母のゲノム機能分析
Functional genomic analysis of commercial baker’s yeast during initial stages of model dough-fermentation
著者 (5件):
TANAKA Fumiko
(National Food Res. Inst., 2-1-12 Kannondai, Tsukuba, Ibaraki 305-8642, JPN)
,
ANDO Akira
(National Food Res. Inst., 2-1-12 Kannondai, Tsukuba, Ibaraki 305-8642, JPN)
,
NAKAMURA Toshihide
(National Food Res. Inst., 2-1-12 Kannondai, Tsukuba, Ibaraki 305-8642, JPN)
,
TAKAGI Hiroshi
(Dep. of Bioscience, Fukui Prefectural Univ., 4-1-1 Kenjojima, Matsuoka-cho, Fukui 910-1195, JPN)
,
SHIMA Jun
(National Food Res. Inst., 2-1-12 Kannondai, Tsukuba, Ibaraki 305-8642, JPN)
資料名:
Food Microbiology
(Food Microbiology)
巻:
23
号:
8
ページ:
717-728
発行年:
2006年12月
JST資料番号:
A0012B
ISSN:
0740-0020
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)