文献
J-GLOBAL ID:200902242967578253
整理番号:07A0713402
レモン酒の化学組成及び芳香特性に関する包括的研究
A comprehensive study on the chemical composition and aromatic characteristics of lemon liquor
著者 (5件):
CRUPI M.l.
(Dipartimento Farmaco-Chimico, Universita di Messina, Viale Annunziata, 98168 Messina, ITA)
,
COSTA R.
(Dipartimento Farmaco-Chimico, Universita di Messina, Viale Annunziata, 98168 Messina, ITA)
,
DUGO P.
(Dipartimento di Chimica Organica e Biologica, Universita di Messina, salita Sperone 31, 98166 Messina, ITA)
,
DUGO G.
(Dipartimento Farmaco-Chimico, Universita di Messina, Viale Annunziata, 98168 Messina, ITA)
,
MONDELLO L.
(Dipartimento Farmaco-Chimico, Universita di Messina, Viale Annunziata, 98168 Messina, ITA)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
105
号:
2
ページ:
771-783
発行年:
2007年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)