文献
J-GLOBAL ID:200902242983021951
整理番号:05A0380617
ホエー蛋白質の表面特性を改変するためのホエー蛋白質濃縮物のペプシン部分加水分解 I.加水分解条件の最適化
Peptic partial hydrolysis of whey protein concentrate for modifying the surface properties of whey protein. I. Optimization of hydrolysis conditions
著者 (4件):
KONRAD G
(Anhalt Univ., Koethen, DEU)
,
KLEINSCHMIDT Th
(Anhalt Univ., Koethen, DEU)
,
ROHENKOHL H
(German Inst. Food Technol., Quakenbrueck, DEU)
,
REIMERDES E H
(German Inst. Food Technol., Quakenbrueck, DEU)
資料名:
Milchwissenschaft
(Milchwissenschaft)
巻:
60
号:
1
ページ:
59-62
発行年:
2005年
JST資料番号:
D0077A
ISSN:
0026-3788
CODEN:
MILCAD
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)