文献
J-GLOBAL ID:200902243058153283
整理番号:06A0634018
デュロック種における各部位の脂肪組織の脂肪酸組成,産肉性,及び肉質形質の遺伝的相関
Genetic correlations among fatty acid compositions in different sites of fat tissues, meat production, and meat quality traits in Duroc pigs
著者 (6件):
SUZUKI K.
(Tohoku Univ., Miyagi, JPN)
,
ISHIDA M.
(Miyagi Agricultural Coll., Miyagi, JPN)
,
KADOWAKI H.
(Miyagi Prefecture Animal Ind. Experiment Station, Miyagi, JPN)
,
SHIBATA T.
(Miyagi Prefecture Animal Ind. Experiment Station, Miyagi, JPN)
,
UCHIDA H.
(Miyagi Agricultural Coll., Miyagi, JPN)
,
NISHIDA A.
(Tohoku Univ., Miyagi, JPN)
資料名:
Journal of Animal Science
(Journal of Animal Science)
巻:
84
号:
8
ページ:
2026-2034
発行年:
2006年08月
JST資料番号:
A0857A
ISSN:
0021-8812
CODEN:
JANSAG
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)