文献
J-GLOBAL ID:200902243354927464
整理番号:06A0332523
植物抽出物の発酵飲料から単離した新しい糖の構造解析
Structural analysis of a novel saccharide isolated from fermented beverage of plant extract
著者 (7件):
OKADA Hideki
(Ohtaka kohso, Co. Ltd, Otaru 047-0193, JPN)
,
FUKUSHI Eri
(Graduate School of Agriculture, Hokkaido Univ., Sapporo 060-8589, JPN)
,
YAMAMORI Akira
(Ohtaka kohso, Co. Ltd, Otaru 047-0193, JPN)
,
KAWAZOE Naoki
(Ohtaka kohso, Co. Ltd, Otaru 047-0193, JPN)
,
ONODERA Shuichi
(Dep. of Food Production and Utility Dev., Graduate School of Dairy Sci. Res., Rakuno Gakuen Univ., Ebetsu 069-8501, JPN)
,
KAWABATA Jun
(Graduate School of Agriculture, Hokkaido Univ., Sapporo 060-8589, JPN)
,
SHIOMI Norio
(Dep. of Food Production and Utility Dev., Graduate School of Dairy Sci. Res., Rakuno Gakuen Univ., Ebetsu 069-8501, JPN)
資料名:
Carbohydrate Research
(Carbohydrate Research)
巻:
341
号:
7
ページ:
925-929
発行年:
2006年05月22日
JST資料番号:
B0929A
ISSN:
0008-6215
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)