文献
J-GLOBAL ID:200902243563683882
整理番号:08A1072354
乾燥酵母生産をシミュレートした空気乾燥工程時の市販パン酵母の遺伝子発現の変化
Changes in Gene Expression of Commercial Baker’s Yeast during an Air-Drying Process that Simulates Dried Yeast Production
著者 (6件):
NAKAMURA Toshihide
(National Food Res. Inst.)
,
MIZUKAMI-MURATA Satomi
(National Food Res. Inst.)
,
ANDO Akira
(National Food Res. Inst.)
,
MURATA Yoshinori
(National Food Res. Inst.)
,
TAKAGI Hiroshi
(Graduate School of Biological Sciences, Nara Inst. of Sci. and Technol. (NAIST))
,
SHIMA Jun
(National Food Res. Inst.)
資料名:
Journal of Bioscience and Bioengineering
(Journal of Bioscience and Bioengineering)
巻:
106
号:
4
ページ:
405-408 (J-STAGE)
発行年:
2008年
JST資料番号:
G0535B
ISSN:
1389-1723
CODEN:
JBBIF6
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)