文献
J-GLOBAL ID:200902244021408490
整理番号:04A0735098
コムギの品種と大麦麦芽の特性:小麦ビールの濁り強度と泡持ちに対する影響
Wheat Variety and Barley Malt Properties: Influence on Haze Intensity and Foam Stability of Wheat Beer
著者 (4件):
DEPRAETERE S A
(Katholieke Univ. Leuven, Heverlee, BEL)
,
DELVAUX F
(Katholieke Univ. Leuven, Heverlee, BEL)
,
COGHE S
(Katholieke Univ. Leuven, Heverlee, BEL)
,
DELVAUX F R
(Katholieke Univ. Leuven, Heverlee, BEL)
資料名:
Journal of the Institute of Brewing
(Journal of the Institute of Brewing)
巻:
110
号:
3
ページ:
200-206
発行年:
2004年
JST資料番号:
C0302A
ISSN:
0046-9750
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)