文献
J-GLOBAL ID:200902244113038061
整理番号:08A0863370
イギリスの市販穀粉の遊離アスパラギンと糖類含量と調理過程におけるアクリルアミド生成の関係
Correlations between the Amounts of Free Asparagine and Saccharides Present in Commercial Cereal Flours in the United Kingdom and the Generation of Acrylamide during Cooking
著者 (3件):
HAMLET Colin G.
(RHM Technol., High Wycombe, GBR)
,
SADD Peter A.
(RHM Technol., High Wycombe, GBR)
,
LIANG Li
(RHM Technol., High Wycombe, GBR)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
56
号:
15
ページ:
6145-6153
発行年:
2008年08月13日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)