文献
J-GLOBAL ID:200902244463751410
整理番号:09A0637799
高齢者と若齢者の米飯に対する好みと口の条件との関連
Relationship between Oral Condition and Preference for Cooked Rice in Elderly and Young People
著者 (5件):
TODA Sadako
(Takasaki Univ. Health and Welfare, Gumma, JPN)
,
TAKEUTCHI Fujio
(Kyoto Sangyo Univ., Kyoto, JPN)
,
SAITO Mayu
(Hospital of Showa Univ. School of Dentistry, Tokyo, JPN)
,
KASAI Midori
(Ochanomizu Univ., Tokyo, JPN)
,
HATAE Keiko
(Wayo Women’s Univ., Chiba, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
15
号:
3
ページ:
257-264
発行年:
2009年05月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)