文献
J-GLOBAL ID:200902245027470631
整理番号:07A0607417
冷凍生地ピザの品質に及ぼす親水性ゴムのレオロジー及び貯蔵への影響
Rheological and Storage Effect of Hydrophillic Gums on the Quality of Frozen Dough Pizza
著者 (5件):
ASGHAR Ali
(Univ. Agriculture, Faisalabad, PAK)
,
ANJUM Faqir Muhammad
(Univ. Agriculture, Faisalabad, PAK)
,
BUTT Masood Sadiq
(Univ. Agriculture, Faisalabad, PAK)
,
TARIQ Muhammad Waseem
(Univ. Agriculture, Faisalabad, PAK)
,
HUSSAIN Shahzad
(Univ. Agriculture, Faisalabad, PAK)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
13
号:
2
ページ:
96-102
発行年:
2007年05月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)