文献
J-GLOBAL ID:200902245366614405
整理番号:06A0940938
2試験法による食用植物127種の抗酸化活性の分布
Distribution of 127 edible plant species for antioxidant activities by two assays.
著者 (9件):
YANG Ray-Yu
(The World Vegetable Center, Tainan, TWN)
,
TSOU Samson CS
(The World Vegetable Center, Tainan, TWN)
,
WU Wan-Jan
(The World Vegetable Center, Tainan, TWN)
,
HANSON Peter M
(The World Vegetable Center, Tainan, TWN)
,
KUO George
(The World Vegetable Center, Tainan, TWN)
,
ENGLE Liwayway M
(The World Vegetable Center, Tainan, TWN)
,
YANG Ray-Yu
(National Pingtung Univ. Sci. and Technol., Pingtung, TWN)
,
LAI Po-Yung
(National Pingtung Univ. Sci. and Technol., Pingtung, TWN)
,
LEE Tung-Ching
(The State Univ. New Jersey, NJ, USA)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
86
号:
14
ページ:
2395-2403
発行年:
2006年11月
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)