文献
J-GLOBAL ID:200902245657413547
整理番号:08A0127056
植物抽出物の発酵で製造した飲料から単離した2種の新規少糖類
Two novel oligosaccharides isolated from a beverage produced by fermentation of a plant extract
著者 (8件):
KAWAZOE Naoki
(Ohtakakohso, Co. Ltd, Otaru 047-0193, JPN)
,
KAWAZOE Naoki
(Dep. of Food and Nutrition Sciences, Graduate School of Dairy Sci. Res., Rakuno Gakuen Univ., Ebetsu 069-8501, JPN)
,
OKADA Hideki
(Ohtakakohso, Co. Ltd, Otaru 047-0193, JPN)
,
FUKUSHI Eri
(Graduate School of Agriculture, Hokkaido Univ., Sapporo 060-8589, JPN)
,
YAMAMORI Akira
(Ohtakakohso, Co. Ltd, Otaru 047-0193, JPN)
,
ONODERA Shuichi
(Dep. of Food and Nutrition Sciences, Graduate School of Dairy Sci. Res., Rakuno Gakuen Univ., Ebetsu 069-8501, JPN)
,
KAWABATA Jun
(Graduate School of Agriculture, Hokkaido Univ., Sapporo 060-8589, JPN)
,
SHIOMI Norio
(Dep. of Food and Nutrition Sciences, Graduate School of Dairy Sci. Res., Rakuno Gakuen Univ., Ebetsu 069-8501, JPN)
資料名:
Carbohydrate Research
(Carbohydrate Research)
巻:
343
号:
3
ページ:
549-554
発行年:
2008年02月25日
JST資料番号:
B0929A
ISSN:
0008-6215
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)