文献
J-GLOBAL ID:200902245996525931
整理番号:08A0560001
Streptococcus bovisによる豆腐廃水中での新鮮なカッサバの根からの乳酸生産に及ぼす温度とpHの影響の検討
Study of the effects of temperature and pH on lactic acid production from fresh cassava roots in tofu liquid waste by Streptococcus bovis
著者 (2件):
YUWONO Suripto Dwi
(Dep. of Chemical Engineering, Tokyo Univ. of Agriculture and Technol., 2-24-26 Naka-machi, Koganei-shi, Tokyo ...)
,
KOKUGAN Takao
(Dep. of Chemical Engineering, Tokyo Univ. of Agriculture and Technol., 2-24-26 Naka-machi, Koganei-shi, Tokyo ...)
資料名:
Biochemical Engineering Journal
(Biochemical Engineering Journal)
巻:
40
号:
1
ページ:
175-183
発行年:
2008年05月15日
JST資料番号:
W1014A
ISSN:
1369-703X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)