文献
J-GLOBAL ID:200902246351834804
整理番号:07A0953008
固相抽出およびHPLC分析による紅茶葉についてのメチル化テアフラビンを含むテアフラビンの定量
Determination of Theaflavins Including Methylated Theaflavins in Black Tea Leaves by Solid-Phase Extraction and HPLC Analysis
著者 (6件):
NISHIMURA Masami
(Nagoya Women’s Univ., Nagoya, JPN)
,
ISHIYAMA Kinuko
(Nagoya Women’s Univ., Nagoya, JPN)
,
WATANABE Akiko
(Nagoya Women’s Univ., Nagoya, JPN)
,
KAWANO Setsuko
(Nagoya Women’s Univ., Nagoya, JPN)
,
MIYASE Toshio
(Univ. Shizuoka, Shizuoka, JPN)
,
SANO Mitsuaki
(Nagoya Women’s Univ., Nagoya, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
55
号:
18
ページ:
7252-7257
発行年:
2007年09月05日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)