文献
J-GLOBAL ID:200902246573630670
整理番号:08A0530561
種々な湿式粉砕システムにおける米の粉砕特性とバッター品質
Grinding characteristics and batter quality of rice in different wet grinding systems
著者 (5件):
SHARMA Pankaj
(Dep. of Food Engineering, Central Food Technological Res. Inst., Cheluvamba Mansion, Mysore, Karnataka 570 020, IND)
,
SHARMA Pankaj
(Centre for Food Technol., Jiwaji Univ., Gwalior, Madhya Pradesh 474 011, IND)
,
CHAKKARAVARTHI A.
(Dep. of Food Engineering, Central Food Technological Res. Inst., Cheluvamba Mansion, Mysore, Karnataka 570 020, IND)
,
SINGH Vasudeva
(Dep. of Grain Sci. and Technol., Central Food Technological Res. Inst., Cheluvamba Mansion, Mysore, Karnataka 570 ...)
,
SUBRAMANIAN R.
(Dep. of Food Engineering, Central Food Technological Res. Inst., Cheluvamba Mansion, Mysore, Karnataka 570 020, IND)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
88
号:
4
ページ:
499-506
発行年:
2008年10月
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)