文献
J-GLOBAL ID:200902246757779928
整理番号:03A0432147
発酵工程中に塩化ナトリウムまたは天然塩を部分的に塩化カリウムで置換した魚醤の品質及び官能の受容性
Quality and sensory acceptance of fish sauce partially substituting sodium chloride or natural salt with potassium chloride during the fermentation process
著者 (3件):
SANCEDA N
(Ochanomizu Univ., Tokyo, JPN)
,
SUZUKI E
(Ochanomizu Univ., Tokyo, JPN)
,
KURATA T
(Ochanomizu Univ., Tokyo, JPN)
資料名:
International Journal of Food Science and Technology
(International Journal of Food Science and Technology)
巻:
38
号:
4
ページ:
435-443
発行年:
2003年04月
JST資料番号:
B0863A
ISSN:
0950-5423
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)