文献
J-GLOBAL ID:200902246790098111
整理番号:03A0443863
血液凝固に及ぼすキチン及びキトサンの影響
Effects of chitin and chitosan on blood coagulation
著者 (6件):
OKAMOTO Y
(Tottori Univ., Tottori, JPN)
,
YANO R
(Tottori Univ., Tottori, JPN)
,
MIYATAKE K
(Tottori Univ., Tottori, JPN)
,
TOMOHIRO I
(Tottori Univ., Tottori, JPN)
,
SHIGEMASA Y
(Tottori Univ., Tottori, JPN)
,
MINAMI S
(Tottori Univ., Tottori, JPN)
資料名:
Carbohydrate Polymers
(Carbohydrate Polymers)
巻:
53
号:
3
ページ:
337-342
発行年:
2003年08月15日
JST資料番号:
E0961A
ISSN:
0144-8617
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)