文献
J-GLOBAL ID:200902247417191469
整理番号:09A1287496
死後変化中におけるイカ外套膜の組織構造崩壊とイカ肉透明度消失との関係
Relationship between Tissue Structural Collapse and Disappearance of Flesh Transparency during Postmortem Changes in Squid Mantles
著者 (4件):
KUGINO Mutsuko
,
KUGINO Kenji
,
TAMURA Tomoko
(Univ. of Tokyo, Totyo, JPN)
,
ASAKURA Tomiko
(Univ. of Tokyo, Totyo, JPN)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
74
号:
9
ページ:
E495-E501
発行年:
2009年11月
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)