文献
J-GLOBAL ID:200902247419211548
整理番号:03A0325937
ダイズ根粒のペリバクテロイド空間中のアミノ酸,有機酸および糖類組成
Composition of Amino Acids, Organic Acids, and Sugars in the Peribacteroid Space of Soybean Root Nodules
著者 (4件):
TEJIMA K
(Tokyo Univ. Agriculture and Technol., Fuchu, JPN)
,
ARIMA Y
(Tokyo Univ. Agriculture and Technol., Fuchu, JPN)
,
YOKOYAMA T
(Tokyo Univ. Agriculture and Technol., Fuchu, JPN)
,
SEKIMOTO H
(Utsunomiya Univ., Utsunomiya, JPN)
資料名:
Soil Science and Plant Nutrition
(Soil Science and Plant Nutrition)
巻:
49
号:
2
ページ:
239-247
発行年:
2003年04月
JST資料番号:
F0364A
ISSN:
0038-0768
CODEN:
SSPNA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)