文献
J-GLOBAL ID:200902247591945014
整理番号:06A0742013
北部タイの伝統的な発酵大豆食品Thua naoにおけるBacillus subtilis株の特性
Characterization of Bacillus subtilis strains in Thua nao, a traditional fermented soybean food in northern Thailand
著者 (6件):
INATSU Y.
(National Food Res. Inst., Tsukuba, JPN)
,
NAKAMURA N.
(National Food Res. Inst., Tsukuba, JPN)
,
YURIKO Y.
(Ochanomizu Univ., Tokyo, JPN)
,
FUSHIMI T.
(Japan International Res. Center for Agricultural Sci., Tsukuba, JPN)
,
WATANASIRITUM L.
(Kasetsart Univ., Bangkok, THA)
,
KAWAMOTO S.
(National Food Res. Inst., Tsukuba, JPN)
資料名:
Letters in Applied Microbiology
(Letters in Applied Microbiology)
巻:
43
号:
3
ページ:
237-242
発行年:
2006年09月
JST資料番号:
C0081C
ISSN:
0266-8254
CODEN:
LAMIE7
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)