文献
J-GLOBAL ID:200902247746291610
整理番号:03A0116699
統合膜プロセスによるかんきつ類とニンジンジュースの清澄化と濃縮
Clarification and concentration of citrus and carrot juices by integrated membrane processes.
著者 (6件):
CASSANO A
(IRMERC-CNR, Rende (CS), ITA)
,
DRIOLI E
(IRMERC-CNR, Rende (CS), ITA)
,
GALAVERNA G
(Univ. Parma, Parma, ITA)
,
MARCHELLI R
(Univ. Parma, Parma, ITA)
,
DI SILVESTRO G
(Parmalat Res. Centre, Castellaro di Sala Baganza (PR), ITA)
,
CAGNASSO P
(Parmalat Res. Centre, Castellaro di Sala Baganza (PR), ITA)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
57
号:
2
ページ:
153-163
発行年:
2003年04月
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)