文献
J-GLOBAL ID:200902247747933674
整理番号:07A0665514
新鮮なリンドウの根の化学組成
The chemical constituents of fresh Gentian Root
著者 (11件):
ANDO Hidehiro
(Showa Univ., Tokyo, JPN)
,
HIRAI Yasuaki
(Showa Univ., Tokyo, JPN)
,
FUJII Mikio
(Showa Univ., Tokyo, JPN)
,
HORI Yumiko
(Showa Univ., Tokyo, JPN)
,
FUKUMURA Motonori
(Showa Univ., Tokyo, JPN)
,
NIIHO Yujiro
(Ohta’s Isan Co. Ltd., Ibaraki, JPN)
,
NAKAJIMA Yoshijiro
(Ohta’s Isan Co. Ltd., Ibaraki, JPN)
,
SHIBATA Toshiro
(National Inst. Biomedical Innovation, Hokkaido, JPN)
,
TORIIZUKA Kazuo
(Showa Univ., Tokyo, JPN)
,
IDA Yoshiteru
(Showa Univ., Tokyo, JPN)
,
IDA Yoshiteru
(Yokohama Coll. Pharmacy, Yokohama, JPN)
資料名:
Journal of Natural Medicines
(Journal of Natural Medicines)
巻:
61
号:
3
ページ:
269-279
発行年:
2007年
JST資料番号:
L5856A
ISSN:
1340-3443
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)