文献
J-GLOBAL ID:200902247796574841
整理番号:03A0562696
エソ筋原線維蛋白質の水の状態及び脱水による変性に及ぼすイカ蛋白質の消化加水分解物の影響
Effect of Proteolytic Squid Protein Hydrolysate on the State of Water and Dehydration-Induced Denaturation of Lizard Fish Myofibrillar Protein.
著者 (6件):
HOSSAIN M A
(Nagasaki Univ., Nagasaki, JPN)
,
ISHIHARA T
(Nagasaki Univ., Nagasaki, JPN)
,
HARA K
(Nagasaki Univ., Nagasaki, JPN)
,
OSATOMI K
(Nagasaki Univ., Nagasaki, JPN)
,
KHAN M A A
(Nagasaki Univ., Nagasaki, JPN)
,
NOZAKI Y
(Nagasaki Univ., Nagasaki, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
51
号:
16
ページ:
4769-4774
発行年:
2003年07月30日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)