文献
J-GLOBAL ID:200902247937772707
整理番号:07A0863994
米糠中の総脂質及び及びγ-オリザノール含有量の迅速分析のための部分抽出法
Partial extraction method for the rapid analysis of total lipids and γ-oryzanol contents in rice bran
著者 (6件):
LILITCHAN Supathra
(Dep. of Nutrition, Fac. of Public Health, Mahidol Univ., Rachathewi, Bangkok 10400, THA)
,
TANGPRAWAT Cholticha
(Dep. of Nutrition, Fac. of Public Health, Mahidol Univ., Rachathewi, Bangkok 10400, THA)
,
ARYUSUK Kornkanok
(Biochemical Technol. Div., School of Bioresources and Technol., King Mongkut’s Univ. of Technol. Thonburi ...)
,
KRISNANGKURA Sumalee
(Dep. of Sci., Fac. of Sci. and Technol., Suan Sunandha Rajabhat Univ., Dusit, Bangkok 10300, THA)
,
CHOKMOH Salisa
(Biochemical Technol. Div., School of Bioresources and Technol., King Mongkut’s Univ. of Technol. Thonburi ...)
,
KRISNANGKURA Kanit
(Biochemical Technol. Div., School of Bioresources and Technol., King Mongkut’s Univ. of Technol. Thonburi ...)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
106
号:
2
ページ:
752-759
発行年:
2008年01月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)