文献
J-GLOBAL ID:200902248017255499
整理番号:04A0292199
歯周炎を起こす好気性細菌Porphyromonas gingivalisの毒性因子の生産に対する緑茶ポリフェノールの阻害効果
Inhibitory Effects of Green Tea Polyphenols on the Production of a Virulence Factor of the Periodontal-Disease-Causing Anaerobic Bacterium Porphyromonas gingivalis
著者 (2件):
SAKANAKA S
(Taiyo Kagaku Co., Mie, JPN)
,
OKADA Y
(Hiroshima Prefectural Univ., Hiroshima, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
52
号:
6
ページ:
1688-1692
発行年:
2004年03月24日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)