文献
J-GLOBAL ID:200902248022579634
整理番号:04A0280828
ランダム・セントロイド最適化法を用いた真空調理法による肉じゃがの最適減塩調理条件の検討
Search of Optimum Reduced Salt Cooking Condition on Nikujyaga by Vacuum Cooking Using Random Centroid Optimization.
著者 (3件):
後藤昌弘
(高知女大)
,
西村公雄
(同志社女大)
,
中井秀了
(Univ. British Columbia, BC, CAN)
資料名:
日本食生活学会誌
(Journal for the Integrated Study of Dietary Habits)
巻:
14
号:
4
ページ:
282-288
発行年:
2004年03月31日
JST資料番号:
L3330A
ISSN:
1346-9770
CODEN:
NSGIFO
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
日本語 (JA)