文献
J-GLOBAL ID:200902248690761959
整理番号:06A0243007
テルモリジンに対するアフィニティーリガンドとしてのGly-D-Phe,Gly-L-Leu及びD-Pheの特性化
Characterization of Gly-d-Phe, Gly-l-Leu, and d-Phe as affinity ligands to thermolysin
著者 (4件):
YASUKAWA Kiyoshi
(Div. of Food Sci. and Biotechnology, Graduate School of Agriculture, Kyoto Univ., Sakyo-ku, Kyoto 606-8502, JPN)
,
KUSANO Masayuki
(Div. of Food Sci. and Biotechnology, Graduate School of Agriculture, Kyoto Univ., Sakyo-ku, Kyoto 606-8502, JPN)
,
NAKAMURA Koji
(Nan-yo Res. Lab., Tosoh Corp., Kaisei, Shunan, Yamaguchi 746-8501, JPN)
,
INOUYE Kuniyo
(Div. of Food Sci. and Biotechnology, Graduate School of Agriculture, Kyoto Univ., Sakyo-ku, Kyoto 606-8502, JPN)
資料名:
Protein Expression and Purification
(Protein Expression and Purification)
巻:
46
号:
2
ページ:
332-336
発行年:
2006年04月
JST資料番号:
W0282A
ISSN:
1046-5928
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)