文献
J-GLOBAL ID:200902248905635437
整理番号:09A0711931
少量の油で炒める釜炒り緑茶の高温加工時における韓国Yabukida植物からの生のチャ葉成分の変化
Changes in the Composition of Raw Tea Leaves from the Korean Yabukida Plant during High-Temperature Processing to Pan-Fried Kamairi-Cha Green Tea
著者 (5件):
FRIEDMAN Mendel
(Agriculture Res. Serv., U.S. Dep. Agriculture, CA, USA)
,
LEVIN Carol E.
(Agriculture Res. Serv., U.S. Dep. Agriculture, CA, USA)
,
CHOI Suk-Hyun
(Seowon Univ., Chungbuk, KOR)
,
LEE Seung-Un
(Uiduk Univ., Gyongbuk, KOR)
,
KOZUKUE Nobuyuki
(Uiduk Univ., Gyongbuk, KOR)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
74
号:
5
ページ:
C406-C412
発行年:
2009年06月
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)