文献
J-GLOBAL ID:200902248934855772
整理番号:05A0408509
キムチ発酵の監視のための味評価系の応用
Application of a taste evaluation system to the monitoring of Kimchi fermentation
著者 (5件):
KIM Namsoo
(Korea Food Res. Inst., Seoul, KOR)
,
PARK Kyung-rim
(Korea Food Res. Inst., Seoul, KOR)
,
PARK In-Seon
(Korea Food Res. Inst., Seoul, KOR)
,
CHO Yong-Jin
(Korea Food Res. Inst., Seoul, KOR)
,
BAE Young Min
(Sogang Univ., Seoul, KOR)
資料名:
Biosensors & Bioelectronics
(Biosensors & Bioelectronics)
巻:
20
号:
11
ページ:
2283-2291
発行年:
2005年05月15日
JST資料番号:
D0173C
ISSN:
0956-5663
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)