文献
J-GLOBAL ID:200902249120048570
整理番号:08A0239666
ゴマペーストのコロイド安定性及びレオロジー特性
Colloidal stability and rheological properties of sesame paste
著者 (4件):
CIFTCI Deniz
(Univ. of Gaziantep, Engineering Fac., Food Engineering Dep., 27310 Gaziantep, TUR)
,
KAHYAOGLU Talip
(Univ. of Gaziantep, Engineering Fac., Food Engineering Dep., 27310 Gaziantep, TUR)
,
KAPUCU Sadettin
(Univ. of Gaziantep, Engineering Fac., Mechanical Engineering Dep., 27310 Gaziantep, TUR)
,
KAYA Sevim
(Univ. of Gaziantep, Engineering Fac., Food Engineering Dep., 27310 Gaziantep, TUR)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
87
号:
3
ページ:
428-435
発行年:
2008年08月
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)