文献
J-GLOBAL ID:200902249280848689
整理番号:07A0177170
味噌中の4-ヒドロキシ-2(または5)-エチル-5(または2)-メチル-3(2H)-フラノンの酵母による形成機構
The Formation Mechanism by Yeast of 4-Hydroxy-2(or 5)-ethyl-5(or 2)-methyl-3(2H)-furanone in Miso
著者 (6件):
OHATA Motoko
(Fac. of Education, Iwate Univ.)
,
OHATA Motoko
(Graduate School of Humanities and Lab. of Food Chemistry, Ochanomizu Univ.)
,
KOHAMA Keiko
(Iwate Industrial Res. Inst.)
,
MORIMITSU Yasujiro
(Graduate School of Humanities and Lab. of Food Chemistry, Ochanomizu Univ.)
,
KUBOTA Kikue
(Graduate School of Humanities and Lab. of Food Chemistry, Ochanomizu Univ.)
,
SUGAWARA Etsuko
(Fac. of Education, Iwate Univ.)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
71
号:
2
ページ:
407-413 (J-STAGE)
発行年:
2007年
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)