文献
J-GLOBAL ID:200902249302640742
整理番号:03A0195337
通常の農法,有機農法及び持続可能な農業で育てたマリオンベリー,イチゴ及びトウモロコシの凍結乾燥品及び風乾品の全フェノール類とアスコルビン酸含量の比較
Comparison of the Total Phenolic and Ascorbic Acid Content of Freeze-Dried and Air-Dried Marionberry, Strawberry, and Corn Grown Using Conventional, Organic, and Sustainable Agricultural Practices.
著者 (4件):
ASAMI D K
(Univ. California-Davis, California)
,
HONG Y-J
(Univ. California-Davis, California)
,
BARRETT D M
(Univ. California-Davis, California)
,
MITCHELL A E
(Univ. California-Davis, California)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
51
号:
5
ページ:
1237-1241
発行年:
2003年02月26日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)