文献
J-GLOBAL ID:200902249376405770
整理番号:05A0521672
選択した緑色野菜の全フェノール類および酸化防止活性に対する調理法の影響
The effect of cooking methods on total phenolics and antioxidant activity of selected green vegetables
著者 (3件):
TURKMEN Nihal
(Ankara Univ., Fac. of Engineering, Dep. of Food Engineering, 06110-Diskapi, Ankara, TUR)
,
SARI Ferda
(Ankara Univ., Fac. of Engineering, Dep. of Food Engineering, 06110-Diskapi, Ankara, TUR)
,
VELIOGLU Y. Sedat
(Ankara Univ., Fac. of Engineering, Dep. of Food Engineering, 06110-Diskapi, Ankara, TUR)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
93
号:
4
ページ:
713-718
発行年:
2005年12月
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)