文献
J-GLOBAL ID:200902249546647218
整理番号:06A0142270
26SリボソームRNA遺伝子のD1D2ドメイン,および内部転写スペーサ1,5.8SリボソームRNA遺伝子と内部転写スペーサ2の領域の配列解析に基づく味噌および醤油の発酵酵母Candida etchellsiiおよびC.versatilisの同定と分類
Identification and Typing of Miso and Soy Sauce Fermentation Yeasts, Candida etchellsii and C. versatilis, Based on Sequence Analyses of the D1D2 Domain of the 26S Ribosomal RNA Gene, and the Region of Internal Transcribed Spacer 1, 5.8S Ribosomal RNA Gene and Internal Transcribed Spacer 2
著者 (5件):
SUEZAWA Yasuhiko
(Kagawa Prefectural Industrial Center)
,
KIMURA Isao
(Kagawa Prefectural Industrial Center)
,
INOUE Masako
(Kagawa Prefectural Industrial Center)
,
GOHDA Nana
(Kagawa Prefectural Industrial Center)
,
SUZUKI Motofumi
(Microbe Division/Japan Collection of Microorganisms, BioResource Center, RIKEN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
70
号:
2
ページ:
348-354 (J-STAGE)
発行年:
2006年
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)