文献
J-GLOBAL ID:200902249650957857
整理番号:06A0605419
モデリング及び最適化 II: 生化学反応における応答曲面法と人工神経回路網の推定力の比較
Modeling and optimization II: Comparison of estimation capabilities of response surface methodology with artificial neural networks in a biochemical reaction
著者 (2件):
BAS Deniz
(Dep. of Food Engineering, Fac. of Engineering, Hacettepe Univ., Beytepe Campus, TR-06532 Ankara, TUR)
,
BOYACI Ismail H.
(Dep. of Food Engineering, Fac. of Engineering, Hacettepe Univ., Beytepe Campus, TR-06532 Ankara, TUR)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
78
号:
3
ページ:
846-854
発行年:
2007年02月
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)