文献
J-GLOBAL ID:200902249684713876
整理番号:03A0262894
Grana Padano,Parmigiano Reggiano,及びGrana Trentinoチーズのフレーバ性状のガスクロマトグラフィー-オルファクトメトリー(GC-O)及び陽子移動反応-質量分析(PTR-MS)
Gas Chromatography-Olfactometry(GC-O) and Proton Transfer Reaction-Mass Spectrometry(PTR-MS) Analysis of the Flavor Profile of Grana Padano, Parmigiano Reggiano, and Grana Trentino Cheeses.
著者 (5件):
BOSCAINI E
(Univ. Innsbruck, Innsbruck, AUT)
,
VAN RUTH S
(Univ. Coll. Cork, Cork, IRL)
,
BIASIOLI F
(Inst. Agrario di S. Michele a/A, S. Michele, ITA)
,
GASPERI F
(Inst. Agrario di S. Michele a/A, S. Michele, ITA)
,
MAERK T D
(Univ. Innsbruck, Innsbruck, AUT)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
51
号:
7
ページ:
1782-1790
発行年:
2003年03月26日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)