文献
J-GLOBAL ID:200902250313413002
整理番号:07A1192503
イチゴ(Fragaria x ananassa Duch.)における生物活性化合物および全エラグ酸の定量
Bioactive compounds and quantification of total ellagic acid in strawberries (Fragaria x ananassa Duch.)
著者 (3件):
DA SILVA PINTO Marcia
(Laboratorio de Quimica, Bioquimica e Biologia Molecular de Alimentos, Departamento de Alimentos e Nutricao ...)
,
LAJOLO Franco Maria
(Laboratorio de Quimica, Bioquimica e Biologia Molecular de Alimentos, Departamento de Alimentos e Nutricao ...)
,
GENOVESE Maria Ines
(Laboratorio de Quimica, Bioquimica e Biologia Molecular de Alimentos, Departamento de Alimentos e Nutricao ...)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
107
号:
4
ページ:
1629-1635
発行年:
2008年04月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)