文献
J-GLOBAL ID:200902250416960702
整理番号:06A0015074
Monascal中国丸麦からのメタノール抽出物の抗酸化特性
Antioxidant properties of methanolic extracts from monascal adlay
著者 (5件):
TSENG Yu-hsiu
(Dep. of Baking Technol. and Management, National Kaohsiung Hospitality Coll., 1 Sung-Ho Road, Kaohsiung 812, Taiwan, TWN)
,
YANG Joan-hwa
(Dep. of Food and Nutrition, Shih Chien Univ., Taipei 104, Taiwan, TWN)
,
CHANG Hui-ling
(Dep. of Food Sci., National Chung-Hsing Univ., 250 Kuokuang Road, Taichung 40227, Taiwan, TWN)
,
LEE Yu-ling
(Dep. of Food and Nutrition, Shih Chien Univ., Taipei 104, Taiwan, TWN)
,
MAU Jeng-leun
(Dep. of Food and Nutrition, Shih Chien Univ., Taipei 104, Taiwan, TWN)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
97
号:
3
ページ:
375-381
発行年:
2006年08月
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)