文献
J-GLOBAL ID:200902250653611771
整理番号:08A0144036
キンカン(Fortunella japonica Lour. Swingle Cv. Ovale)果実の栄養及び機能性に対する収穫後熱水処理の影響
Influence of Postharvest Hot Water Treatment on Nutritional and Functional Properties of Kumquat (Fortunella japonica Lour. Swingle Cv. Ovale) Fruit
著者 (7件):
SCHIRRA Mario
(Istituto di Scienze delle Produzioni Alimentari, CNR, Sassari, ITA)
,
PALMA Amedeo
(Istituto di Scienze delle Produzioni Alimentari, CNR, Sassari, ITA)
,
D’AQUINO Salvatore
(Istituto di Scienze delle Produzioni Alimentari, CNR, Sassari, ITA)
,
ANGIONI Alberto
(Universita di Cagliari, Cagliari, ITA)
,
MINELLO Elisabeth V.
(Universita di Cagliari, Cagliari, ITA)
,
MELIS Marinella
(Universita di Cagliari, Cagliari, ITA)
,
CABRAS Paolo
(Universita di Cagliari, Cagliari, ITA)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
56
号:
2
ページ:
455-460
発行年:
2008年01月23日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)