文献
J-GLOBAL ID:200902250671323015
整理番号:07A0192033
数種の汎用野菜の水溶性画分における酸化防止活性,抗細胞増殖活性,およびフェノール類濃度:熱処理の影響
Antioxidant potential, anti-proliferative activities, and phenolic content in water-soluble fractions of some commonly consumed vegetables: Effects of thermal treatment
著者 (4件):
ROY Molay Kumar
(National Food Res. Inst., 2-1-12, Kannondai, Tsukuba, Ibaraki 305-8642, JPN)
,
TAKENAKA Makiko
(National Food Res. Inst., 2-1-12, Kannondai, Tsukuba, Ibaraki 305-8642, JPN)
,
ISOBE Seiichiro
(National Food Res. Inst., 2-1-12, Kannondai, Tsukuba, Ibaraki 305-8642, JPN)
,
TSUSHIDA Tojiro
(National Food Res. Inst., 2-1-12, Kannondai, Tsukuba, Ibaraki 305-8642, JPN)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
103
号:
1
ページ:
106-114
発行年:
2007年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)