文献
J-GLOBAL ID:200902250843791610
整理番号:05A0210227
Kappaphycus alvarezzi(Doty)の化学組成,鉄の生物学的利用能,及び抗酸化活性
Chemical Composition, Iron Bioavailability, and Antioxidant Activity of Kappaphycus alvarezzi (Doty)
著者 (8件):
FAYAZ M
(Al-ameen Coll. Pharmacy, Bangalore, IND)
,
NAMITHA K K
(Central Food Technological Res. Inst., Mysore, IND)
,
MURTHY K N C
(Central Food Technological Res. Inst., Mysore, IND)
,
SWAMY M M
(Central Food Technological Res. Inst., Mysore, IND)
,
SARADA R
(Central Food Technological Res. Inst., Mysore, IND)
,
KHANAM S
(Al-ameen Coll. Pharmacy, Bangalore, IND)
,
SUBBARAO P V
(Central Salt and Marine Chemicals Res. Inst., Bhavnagar, IND)
,
RAVISHANKAR G A
(Central Food Technological Res. Inst., Mysore, IND)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
53
号:
3
ページ:
792-797
発行年:
2005年02月09日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)