文献
J-GLOBAL ID:200902251004694966
整理番号:04A0063868
LC-MS/MS及びチオリシスを用いたプロアントシアニジン含有食品のスクリーニング及びそれらの構造的特徴づけ
Screening of Foods Containing Proanthocyanidins and Their Structural Characterization Using LC-MS/MS and Thiolytic Degradation.
著者 (7件):
GU L
(Arkansas Children’s Nutrition Center, Arkansas)
,
KELM M A
(Mars Inc., New Jersey)
,
HAMMERSTONE J F
(Mars Inc., New Jersey)
,
BEECHER G
(ARS, USDA, Maryland)
,
HOLDEN J
(ARS, USDA, Maryland)
,
HAYTOWITZ D
(ARS, USDA, Maryland)
,
PRIOR R L
(Arkansas Children’s Nutrition Center, Arkansas)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
51
号:
25
ページ:
7513-7521
発行年:
2003年12月03日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)